Cart Total Items (0)

Kurv

Dansk kvalitet siden 1995

Dit næste projekt?

  • Murerfirmaet E.C BYG
image
image
MURERFIRAMET E.C BYG

Kvalitet og design

E.C BYG

Over to årtiers erfaring

E.C BYG

E.C Byg blev opstartet i 1995 af Erik Christensen. Kvalitet er grundstenen i firmaet og har været det siden firmaet blev startet. Firmaet holder til i Nærum og udfører arbejde i Nordsjælland, København og omegn. Vi udfører arbejde for private, offentlige virksomheder samt boligselskaber – ingen opgave er for lille og ingen for stor.

25 +
ÅRS ERFARING
MURERFIRMAET E.C BYG

ALT INDENFOR MURERFAGET UDFØRT AF OS

E.C BYG

Vi udfører alle typer opgaver store som små. Herunder et udsnit af de typiske opgaver vi løser. Finder du ikke din opgave på listen så tøv ikke med at kontakte os. Vi tilbyder også at tage hele entreprise opgaver.

MURERFIRMAET E.C BYG

Ofte stillede spørgsmål

Prisen for at forny dit hjem varierer efter dine behov og økonomi. Hos E.C. Byg forstår vi, at hvert projekt er unikt. Vores folk besøger dig for at forstå dine specifikke ønsker. Vi går ud over bare at give dig en pris – vi giver dig informationen, du har brug for, så du kan træffe de rigtige beslutninger for dit hjem. Vi tager os tid til at forklare projektets detaljer og sikre klarhed hele vejen igennem. Vores tilgang er tilpasset dit projekt og afspejler vores engagement i at levere kvalitet, der passer til dig.
Vi er din komplette løsning inden for byggeri og renovering. Uanset om det er store eller små opgaver, kan vi hjælpe. Fra byggeprojekter til mindre reparationer - vi klarer det hele. Kontakt os for at høre mere om vores brede vifte af tjenester, og lad os hjælpe med at gøre din vision til virkelighed.
Ja - Vores gratis konsultation omfatter en åben og uforpligtende samtale om dine ideer og behov. Vi deler vores ekspertise og lytter til dine ønsker, så vi sammen kan skabe den perfekte løsning for dit projekt. Der er ingen omkostninger ved at starte samtalen, så du kan trygt tage det første skridt mod dit drømmeprojekt
PORTFOLIO

Udvalgt arbejde

VI SAMLER PÅ GLADE KUNDER

Hos EC Byg oplevede jeg en utrolig engageret, kyndig og hjælpsom gruppe. Det færdige resultat var fantastisk og hver en krone værd. Jeg vil absolut anbefale EC Byg til alle...

Bowall, Thomas

Hos EC Byg oplevede jeg enestående service. Projekter blev leveret til tiden med gennemsigtig planlægning og topklasse levering. Jeg kan varmt anbefale dem!Jeg kan varmt anbefale EC Byg til enhver, der søger en pålidelig og kompetent entreprenør.

Martin, BJERRUM